اطلس جامع گردشگری غذا در اردبیل تدوین میشود
- شناسه خبر: 21791
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
- نویسنده: پشتیبانی
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، صغری فرشی امروز سه شنبه 19 آذر در جلسه با فعالان صنایع غذایی تصریح کرد: «با توجه به اینکه گردشگری غذا نیازمند غذاهای مرغوب و جذاب است جلسات متعددی برای وارد شدن غذاهای بومی به منوی رستورانها برگزار شد.»
او بیان کرد: «گردشگری غذا جزء رتبههای اول در جذب گردشگران در دنیا است و ما تلاش داریم با تدوین این اطلس در معرفی غذاهای بومی استان به گردشگران بیشتر تلاش کنیم.»
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: «در نظر داریم یک تور گردشگری غذا از استان های مختلف کشور به مقصد یکی از آموزشگاههای استان تعریف خواهد شد.»
فرشی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در این حوزه، اضافه کرد: «در این خصوص از ظرفیت نهادهای آموزشی از جمله جهاد دانشگاهی نیز بهره مند خواهیم شد.»
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد