ثبت ملی شیوه پخت 5 غذای سنتی اردبیل در دستور کار است
- شناسه خبر: 8731
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
- نویسنده: پشتیبانی
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، نادر فلاحی امروز یکشنبه 29 دی ماه 98 با اعلام این خبر تصریح کرد: «این غذاها شامل قورقا، نخود قورماسی، خینگل، خشیل و ایمام آشی است.»
او افزود: «با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم و سنت های پیرامون آن است، پرونده برخی غذاها تکمیل شده و مابقی نیز در دست تهیه است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: « تاکنون شیوه پخت برخی غذاها به ثبت رسیده و این مهم زمینهساز معرفی غذا در سطح ملی و بین الملل شده است.»
فلاحی اضافه کرد: « شیوه پخت و تهیه پیچاق قیمه، فطیر مشگین شهر، قره حالوا، کته، بال قیماق، باسترما پلو، شکلات رسته، شیرینی سه گوش، هدیک آشی و قوروت به ثبت ملی رسیده است.»
او با اشاره به ثبت شیوه تزئین تخم مرغ عید با عنوان بایرام یورماتسی افزود: « علاوه بر این در تمامی جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی جاذبههای گردشگری غذا معرفی میشود که برجسته ترین آن جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر است.»
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد