نمایشگاه عسل و آش دوغ در غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می شود
- شناسه خبر: 21400
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۱
- نویسنده: پشتیبانی
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، نادر فلاحی اظهار کرد: «معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامههای این ادارهکل در راستای معرفی قابلیتها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامههای مختلفی در طول سال برگزار میشود.»
او از برگزاری نمایشگاه عسل و آش دوغ در سرعین خبر داد و گفت: «به منظور معرفی عسل طبیعی سبلان و آش دوغ بومی استان نمایشگاه عسل و آش دوغ در محل غارهای دستکند کنزق سرعین برپا میشود.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل بیان کرد: «برنامهریزی شده تا پس از تکمیل و بهرهبرداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راهاندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.»
فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: «کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد بوده که برای معرفی این فراورده تولیدی استان هدفگذاری شده است.»
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد