گردشگری غذا در بستر بومگردی اردبیل معرفی می شود
- شناسه خبر: 21796
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
- نویسنده: پشتیبانی
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، صغری فرشی ظهر دوشنبه 11 آذر در جلسه با فعالان صنایع غذایی در نگارخانه شاه اسماعیل صفوی، تصریح کرد: «فرهنگ و آداب و رسوم و به تبع آن تنوع غذایی ما در کشور بسیار جذاب و قابل عرضه برای گردشگران خارجی است.
او بیان کرد: «لازم است فعالان صنایع غذایی به ویژه رستوران های سنتی و بین راهی در معرفی غذاهای بومی و محلی استان اردبیل به گردشگران تلاش بیشتری داشته باشند.»
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: «در این حوزه از پیشنهادات و طرح های فعالان صنایع دستی برای تعریف رویدادهای مرتبط با گردشگری غذا در زمستان بیدار حمایت می کنیم.»
مدیر کل فنی و حرفه ای استان اردبیل نیز در این جلسه، بیان داشت: «آماده برگزاری کلاس های تخصصی برای گردشگری غذا در استان اردبیل هستیم.»
محمد پورقلی اضافه کرد: «در سطح استان بیش از 198 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای وجود دارد که 23 آموزشگاه مجوز برگزاری آموزش تهیه غذا را دارد.»
مدیر کل فنی و حرفه ای استان اردبیل تصریح کرد: «از این میزان 7 آموزشگاه به صورت اختصاصی به این موضوع پرداخت می کنند که با این ظرفیت قادر به برگزاری کلاس برای بیش از 2 هزار نفر دوره وجود دارد.»
در این جلسه مهران محمدی، معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به همکاری جهاد دانشگاهی استان با اداره کل میراث فرهنگی اردبیل برای تهیه اطلس گردشگری، افزود: «همکاری ویژه ای برای توسعه گردشگری استان بین اداره کل میراث فرهنگی و جهاد دانشگاهی اردبیل وجود دارد.»
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد