اردبیل را در سطح بین المللی معرفی کردیم-فعالیت های زیربنایی گردشگری تا ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت
- شناسه خبر: 4344
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
- نویسنده: پشتیبانی
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، نادر فلاحی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه به مناسبت ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی، اظهار کرد: با فعالیت های انجام شده در یک سال گذشته توانستیم جاذبه های گردشگری استان اردبیل را در سطح بین المللی معرفی کنیم اما این فعالیت ها کافی نیست و باید تلاش ها بیشتر از این ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه گردشگری حوزه ای فرابخشی و نیازمند کمک همه دستگاه ها است، گفت: در این راستا فعالیت های زیربنایی و زیرساختی گردشگری تا سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت تا بتوانیم شعار “اردبیل ۱۴۰۰ بر قله گردشگری ایران” را تحقق بخشیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل مطرح کرد: اهمیت صنایع دستی در ایجاد اشتغال و تولید ثروت در جامعه بسیار بالا است و تاکید مقام معظم رهبری در نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید نیز اهمیت این موضوع را صدچندان نموده است.
فلاحی تشریح کرد: برنامه های آموزشی در حوزه صنایع دستی از یک سال گذشته آغاز شده است و برند سازی در این حوزه از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با تلاش معاونت صنایع دستی استان ورنی مغان امسال نشان جغرافیای بین المللی دریافت کرد.
وی افزود: توجه به مباحث آموزشی از جمله اولویت های ما در این حوزه است که در این راستا کلاس های آموزشی رایگان به ویژه در مناطق کم برخوردار برگزار می شود.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اردبیل با اشاره به اینکه بازارچه های صنایع دستی دایمی در شهرهای مختلف استان راه اندازی می شود گفت: از صنعت کاران صنایع دستی به منظور حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی حمایت های لازم به عمل می آید.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: هم اکنون ۲۳ کارگاه در حوزه میراث فرهنگی در استان اردبیل در حال فعالیت می باشد که این حجم از فعالیت در حوزه میراث فرهنگی در بین استان های کشور کم نظیر است.
فلاحی ادامه داد: محوطه تاریخی شیخ کلخوران با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان ساماندهی شده است که در سفر رییس جمهور به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی سال گذشته و امسال مورد مرمت اساسی قرار گرفته است، اضافه کرد: نورپردازی داخلی، مرمت و تثبیت نقوش داخلی چینی خانه و مرمت گره چینی های صحن که برای اولین بار در این مجموعه انجام گرفته از جمله فعالیت های شاخص در حوزه میراث فرهنگی بوده است.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اردبیل با اشاره به اینکه ثبت جهانی قله سبلان از برنامه های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی استان است، گفت: عملیات احیای سردر عالی قاپو که سال گذشته آغاز شده بود امسال و پیش از موعد مقرر به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تاکید کرد: راه دسترسی پایگاه ملی شهر یری احداث ساختمان اداری به همراه نمازخانه و اجرای پوشش این مجموعه نیز با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان در حال انجام است.
فلاحی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه گردشگری، یادآور شد: خروج گردشگری استان اردبیل از حالت تک فصلی از جمله ابتکاراتی بود که با توجه به قابلیت های گردشگری زمستانی استان و منطبق با سیاست های کلی محور اول توسعه استان که مورد تاکید استاندار اردبیل است در قالب طرح زمستان بیدار سال گذشته کلید خورد.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۸۵ جشنواره در قالب طرح زمستان بیدار در سطح استان اردبیل برگزار شد که با محوریت تعریف مسیر جدید گردشگری از شمال تا جنوب استان و در تمامی شهرستان ها برگزار گردید.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان داشت: معرفی شهرهای مشکین شهر و خلخال به عنوان قطب های دوم و سوم گردشگری استان بعد از شهر توریستی سرعین و همچنین بازتعریف قابلیت های شهرهای هیر و سردابه به عنوان قطب های مکمل گردشگری در سطح استان نیز از اهم فعالیت های انجام شده است.
وی افزود: اقدامات بسیار خوبی در حوزه گردشگری سلامت در استان اردبیل در حال انجام است که در این راستا رایزنی هایی با مسوولان کشورهای ترکیه و آذربایجان نیز انجام گرفته است و اجلاس سران کشورهای عضور اکو نیز پایان خرداد ماه امسال به منظور جذب سرمایه گذاران در حوزه گردشگری سلامت در استان اردبیل برگزار خواهد شد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد